pařížský patrový
Potřebné ingredience
šlehačka,čoko.kaštany,čokoláda na vaření
Postup přípravy
Nevíte čim to může být ,že čoko ozdubky se mi rychle rozpoušti při normální pokojové teplotě ?To z čoko hmoty super ,ale ta roztopená čokolada rychle se rozpouští
Nakonec vypadal tak to
Moje první růžička z bíle čokolády Dělaná podle Petra T. (petatrn) ID 102082 Má napsaný kráně recept a postup Tim to ji moc děkuji !!!!!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
zarubM
(upraveno)
19. 1. 2011, 20:01
To je krása, asi budeš mít nějaký úkol. V sobotu, až se uvidíme řeknu více
lukatra
(upraveno)
21. 1. 2011, 16:32
@zarubM
dík ok
jajka5
(upraveno)
16. 1. 2011, 12:02
Luci, na dortech od mámy byl podobný dotaz, a někdo tam odpovídá, že se ozdoby z čokolády, nemají dávat do moc chladného prostředí, že po vyndání dostanou teplotní šok a zvlhnou.Prý je lépe dát je jen do chladné místnosti. Nemám vyzkoušeno, pouze přečteno. Dort máš krásný
lukatra
(upraveno)
17. 1. 2011, 8:02
@jajka5
moc děkuji To bude asi opravdu tim chladem Já jsem dala i ledničku na plny výkon Minule jsem na to zapoměla dát ledičku na plno a vše v pohodě
100ml
(upraveno)
16. 1. 2011, 8:37
Moc dekuji za odpoved Jana
darinka30
(upraveno)
15. 1. 2011, 22:00
lukatra
(upraveno)
16. 1. 2011, 7:45
@darinka30
HHaannuullee
(upraveno)
15. 1. 2011, 21:32
lukatra
(upraveno)
16. 1. 2011, 7:45
@HHaannuullee
děkuji
Komůrče
(upraveno)
15. 1. 2011, 20:06
lukatra
(upraveno)
16. 1. 2011, 7:45
@Komůrče
dík
100ml
(upraveno)
15. 1. 2011, 19:57
Dobry vecer muze te my napsat jak delate ty ruze z cokolady diky Jana,jinak krasny dortik jenom se zakoustnout.
lukatra
(upraveno)
16. 1. 2011, 7:42
@100ml
moc děkuji růžičky jsem dělala podle Petra T. (petatrn) ID 102082 Má tam krásně napsaný parádní postup i s receptem Dělala jsem poprvé a opravdu to šlo nádherně